Condega.DompelrioolwaterpompWat zijn de manieren van gebruik

  • vrijgavetijd:2023-02-21 11:37:18
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:153
  • Korte omschrijving:

    Condega.,om mensen te vermijden   De secundaire pompasafdichting van de tweetraps reekspomp is (pakafdichting), en de opstart va

Artikel inhoud

om mensen te vermijden

   De secundaire pompasafdichting van de tweetraps reekspomp is (pakafdichting), en de opstart van de reekspomp volgt ook de bovenstaande methode. Pas nadat de eerste trappomp is gestart, zal het gepaard gaan met de afname van de pompefficiëntie en de slijtage van stroompassagecomponenten. De ernstigste parameter die de karakteristieke curve van de pomp beïnvloedt, is de slijtage van de pompwaaier. Na de slijtage van de waaier, is het equivalent aan de neerwaartse beweging van de pomp H-Q curve, die de stroom en het hoofd vermindert

E waterafdichting, slotring en andere delen moeten worden geïnstalleerd.

Valmiera.kgm   Controleer daarna voordat u opnieuw begint of het rollen van de waaier normaal is en of de compressiebouten van de lagerassemblage zijn aangedraaid, en start vervolgens de pomp.

   De verticale zandpomp is populair bij een breed scala aan zandpompgebruikers omdat het gemakkelijk is te verplaatsen. Deze apparatuur is gemaakt van high-tech duurgegevens. Zijn levensduur is sterk verbeterd, en de onderhoudsfrequentie is verminderd de kosten zijn verminderd en het inkomen is verhoogd.

   Daarom zal de statorwikkeling worden uitgebrand als gevolg van overmatige temperatuurstijging.


Condega.DompelrioolwaterpompWat zijn de manieren van gebruik



   Installeer eerst de voorste pompas en dan het achterlager voor de drijfmestpomp van de filterpers van de cilindrische lagerdoos.

   Om het effect van de brandpomp te verbeteren en het doel van tijdige garantie te bereiken. Besturing van de verrichting, opstarten en afsluiten van alle brandpompen door de brandcontrolekast, die de efficiëntie van brandpompen aanzienlijk kan verbeteren.

   Als het netsnoer niet goed wordt gecontacteerd, zal dit ook leiden tot het verbranden van de motor.

Klik om te bekijken   Voor schroeven die te strak of roestig zijn voor een lange tijd, kan de moer worden gesmeerd met kerosine die vooraf is voorbereid of de moer kan voorzichtig worden geklopt met een houten hamer en vervolgens worden verwijderd. Deze methode kan ook in drijfmestpompen en andere plaatsen worden gebruikt.

   De geharde modderlaag stort in na het ontharden,Condega.Dompelrioolwaterpomp,Condega.Dompelrioolwaterpomp, waardoor het fenomeen van begraven van de pomp tijdens gebruik wordt vermeden.

   Stop, draai dan de lagerstoel aan, druk de moer omlaag, en bevestig de axiale positie van de rotor. De laatstgenoemde dompelmestpomp maakt gebruik van een tonondersteuning, die over het algemeen de waaierklaring niet hoeft aan te passen. Daarom, als er een probleem is met de speling in het toekomstige gebruik,Condega.Schroef diepe put pomp, maak de steunklem eerst los, en zeg dat de moer los is


Condega.DompelrioolwaterpompWat zijn de manieren van gebruik



   Het Tao deel verbruikt ook een deel ervan.

Focus op ontwikkeling   Assemblage van rotor delen van dompelbare drijfmestpomp Voor assemblage, breng een laag smeerolie op het montageoppervlak aan om het schachtgat tegen schade te beschermen.

   De schede is verdeeld in voorste en achterste schede, die van natuurlijk rubber zijn gemaakt. De voering is gemaakt van een hoge chroomlegering, dus het heeft een goede slijtvastheid. Het kan worden gebruikt totdat het is versleten, om de onderhouds- en vervangingscyclus te verlengen en rood

   We moeten ook de startfrequentie beperken en geschikte thermische beschermingsmiddelen selecteren voor gebruik.

Condega.   Veel gebruikers, met inbegrip van nieuwe beoefenaars van modderpompen, falen vaak om het verschil tussen ondergedompelde verticale modderpompen en ondergedompelde modderpompen te onderscheiden. De namen van ondergedompelde en ondergedompelde modderpompen lijken vergelijkbaar, maar er zijn essentiële verschillen. Wat is het verschil tussen dompelbare modderpomp en verticale modderpomp?

   Ook de werkeigenschappen van de twee pompen zijn verschillend. Omdat de rioolwaterpomp door een motor wordt aangedreven, heeft deze over het algemeen een goede weerstand tegen spanningsimpact. De dompelpomp is van het type snelle opening en snelle sluiting, dus het gebruikt meestal een kleine stroom en kleine druk.

   Het zal branden. Als er een verwarmingsprobleem in gebruik is, kunt u verwijzen naar de volgende redenen.

AlMatariyahNameOverige productinformatie
  • AnchorageVolautomatisch hefplatformKwaliteitsinspectiemethode:

    AnchorageVolautomatisch hefplatformKwaliteitsinspectiemethode:

  • AnchorageHuurlift platformOntwikkelingsstatus van de industrie in China

    AnchorageHuurlift platformOntwikkelingsstatus van de industrie in China

  • AnchorageWerkhefplatform van aluminiumlegeringAnalyse van de oorzaken van slijtage en tegenmaatregel

    AnchorageWerkhefplatform van aluminiumlegeringAnalyse van de oorzaken van slijtage en tegenmaatregel

  • Szekszard.kgmElektrische schaarliftDe functie en werkingsprincipe van:

    Szekszard.kgmElektrische schaarliftDe functie en werkingsprincipe van:

  • CarrigalineKleine privéliftBent u bekend met de operationele gedragscode?

    CarrigalineKleine privéliftBent u bekend met de operationele gedragscode?

  • Hirsch Howard.Hydraulische geleidingsrail hefplatformHoe het beter te gebruiken?

    Hirsch Howard.Hydraulische geleidingsrail hefplatformHoe het beter te gebruiken?

  • Al Wardanin.Specificatie van de capaciteit van de transformatorGerelateerde standaardindex

    Al Wardanin.Specificatie van de capaciteit van de transformatorGerelateerde standaardindex

  • Wuyi.Platform hydraulisch hefplatformDe financiële druk is duidelijk

    Wuyi.Platform hydraulisch hefplatformDe financiële druk is duidelijk

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!