GinocastWaterput pijpleidingpompAnalyse van de status van foutdetectie

  • vrijgavetijd:2023-03-13 08:06:29
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:74
  • Korte omschrijving:

    Ginocast,In de kustriviermijnbouw wordt de drijfmest vervoerd. De gewichtsconcentratie van de behandelde drijfmest is: mortel %,G

Artikel inhoud

In de kustriviermijnbouw wordt de drijfmest vervoerd. De gewichtsconcentratie van de behandelde drijfmest is: mortel %,GinocastVerticale centrifugale mestpomp, en start vervolgens de pomp.

Ginocast   De hoogte van de pompruimte en de toegestane hefhoogte van hijsapparatuur

   Repareer en nivelleer het lasgedeelte van de dompelmestpomp met een bestand,GinocastDuiken met rioolwaterpompen,GinocastParameters van de dompelpomp WQ, reinig het te binden deel opnieuw met alcohol en veeg het droog.

ThikaName   Vergeleken met de verticale drijfmestpomp, is de toepassingsmarkt ook groter. Naast de bestaande industriële en mijnbouwtoepassingen van de verticale drijfmestpomp, kan de dompelmestpomp ook worden gebruikt als mobiele drijfmestpomp, zoals zand pompen aan boord, prospectie enz; Onderdompelbare modderpomp assemblage workshop III. wat zijn de voordelen van dompelbare modderpomp

   Waterpomp Na het begrijpen van de oorzaak van onvoldoende vloeistofvoorziening, kunnen we het probleem oplossen: Eerst moeten we controleren of het vloeistofniveau van de circulerende vloeistofopslagtank media eraan moet toevoegen.

   De secundaire pompasafdichting van de tweetraps reekspomp is (pakafdichting), en de opstart van de reekspomp volgt ook de bovenstaande methode. Pas nadat de eerste trappomp is gestart, kan de dompelmestpomp de uitlaatklep van de laatste trappomp openen (de openingsgrootte is gebaseerd op de motorstroom van de eerste trappomp als nominaal vermogen


GinocastWaterput pijpleidingpompAnalyse van de status van foutdetectie



   Dan kan het in de behuizing van de volutenpomp ingaan. Dan vertraagt het medium in de spiraalpompbehuizing omdat ook het stroomkanaal geleidelijk uitzet.

  . (wanneer de vloeistof terugstroomt, zal het enorme omgekeerde druk genereren en de pomp beschadigen)

ter afleiding en uitlaat. Er zijn meestal twee manieren om water in apparatuur te injecteren. Eén is om direct water in de pompkamer te injecteren en de andere is om het gas in de pomp uit te pompen om een bepaald vacuüm te vestigen en de waterbron te introduceren.

Installatievoorwaarden   De verticale modderpomp is een vroeg product. De dompelmestpomp is een nieuw product ontwikkeld met de verbetering van sociale vraag en werkomgeving.

   I

E waterafdichting, slotring en andere delen moeten worden geïnstalleerd.


GinocastWaterput pijpleidingpompAnalyse van de status van foutdetectie



   Het effectieve vermogen wordt ook outputvermogen genoemd, dat wordt uitgedrukt door PE. Het is de effectieve energie die in de pomp wordt verkregen door de medium vloeibare output van de pomp in eenheidstijd.

levering   Het maakt niet uit welk type mestpomp u nodig hebt, Ritter pomp zal u voorzien van de hoogste kwaliteit mestpomp producten; De nieuwste ontwikkeling van dompelmestpomptechnologie in de afgelopen jaren De duikdiepte is toegenomen van meter naar meter!

   Verwijder de vergrendelingsring van de koppeling, schroef de bevestigingsschroef los en verwijder de verbindingsbout om de motor en waterpomp te scheiden.

   Stop, draai dan de lagerstoel aan, druk de moer omlaag, die over het algemeen de waaierklaring niet hoeft aan te passen. Daarom, als er een probleem is met de speling in het toekomstige gebruik, maak de steunklem eerst los, en zeg dat de moer los is

GinocastDe werking is stabieler!

   Door de introductie, leerden we dat de dompelbare modderpomp kan worden gebruikt om modder te vervoeren wanneer het op gewone tijden wordt gebruikt. De relatie tussen zijn speciale structuur is zeer nauw, maar in feite moet het ook op een correcte manier worden gebruikt wanneer het op gewone tijden wordt gebruikt. Alleen op deze manier kan

   De balansring is ook gedemonteerd; Verwijder dan de laatste trapwaaier en de sleutelrug, en het middelste deel met inbegrip van de geleideschop; Verwijder bovendien de waaiers, middendelen en geleideschoppen op andere niveaus op dezelfde manier totdat de ondergedompelde slakkenmest

AlMatariyahNameOverige productinformatie
  • IerlandHet heffen van een klein platformOnderhoudsfuncties

    IerlandHet heffen van een klein platformOnderhoudsfuncties

  • IerlandLiften en hefplatformsKennisoverzicht

    IerlandLiften en hefplatformsKennisoverzicht

  • IerlandLift met dubbele mast van aluminiumlegeringOntdek hoe u het veilig kunt houden

    IerlandLift met dubbele mast van aluminiumlegeringOntdek hoe u het veilig kunt houden

  • FengnanCity in Germany2-verdiepingen kleine huishoudelijke liftStructurele delen van kennis van rout

    FengnanCity in Germany2-verdiepingen kleine huishoudelijke liftStructurele delen van kennis van rout

  • PalimeNamePrijs van droge transformatorDe belangrijkste stijlkenmerken:

    PalimeNamePrijs van droge transformatorDe belangrijkste stijlkenmerken:

  • AmiensKlein schaarvorkhefplatformProduct selectie

    AmiensKlein schaarvorkhefplatformProduct selectie

  • AmiensAutostoring van het hefplatformHoe bedrijven de huidige status-quo kunnen veranderen

    AmiensAutostoring van het hefplatformHoe bedrijven de huidige status-quo kunnen veranderen

  • MentougouElektrisch hydraulisch hefplatformInstallatie coördinatie aandacht elementen

    MentougouElektrisch hydraulisch hefplatformInstallatie coördinatie aandacht elementen

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!