Fanipol.Vortexpomp en pijpleidingpompWat zijn de gevaren van

vrijgavetijd:2023-03-15 10:02:36 Post gebruiker:466HP159575805 Paginaweergaven:691

Kerntips:Fanipol., en dan de rand van de waaier bij een hogere snelheid verlaten   Installeer eerst de voorste pompas en dan het achterla

en dan de rand van de waaier bij een hogere snelheid verlaten

   Installeer eerst de voorste pompas en dan het achterlager voor de drijfmestpomp van de filterpers van de cilindrische lagerdoos.

Fanipol.   Gebruik een volt megger om de isolatieweerstand te controleren, die niet minder dan . megohm zou moeten zijn. Als het lager is dan deze waarde, open dan het afvoergat en het ventilatiegat voor drogen of drogen.

   Hoewel de asafdichting een kleine positie in de pomp inneemt, is de normale werking van de pomp nauw gerelateerd aan de asafdichting.

San Pedro.blijven gebruiken na onderhoud. Niet direct dumpen

   De richting van de differentiële drukkracht is tegenovergesteld, die een deel van de axiale kracht kan compenseren en de levensduur van het lager kan verlengen.

   Bovendien moet het continu tijdens transport worden gebruikt. Als er een interval in het midden is, moet worden vermeden dat het interval relatief lang is,Fanipol.Explosiebestendige pijpleidingpomp van koolstofstaal, dus de slijtvastheid van de pijpleiding moet ook worden overwogen.

   Controleer de driefasenstroom met een ampèremeter op het bedieningspaneel. Indien de fasevoorziening ontoereikend blijkt te zijn,Fanipol.Onderdompelbare niet verstoppende modderpomp, moet de stroomvoorziening van de dompelpomp onmiddellijk worden uitgeschakeld. Controleer of de kabelconnector, het verbindingspunt en het contact van de machtsschakelaar slecht contact hebben en of ze de hoofdlijn zijn. Controleer of de bedrading van het circuit is gebroken of los, of of de zekering is beschadigd of brandt

   Ten derde werkt het hele industriële en mijnbouwsysteem stabiel, en de werking van de pomp zal het werk van het hele industriële en mijnbouwsysteem niet beïnvloeden.

Onderhoud van apparatuur   Redelijk.

ly geschikt voor de diepte waarop de verticale mestpomp niet kan werken. Het onderwaterdeel van de verticale mestpomp is over het algemeen niet meer dan m, en natuurlijk kan het meer dan zijn. Bijvoorbeeld, de maximale ontwerpdiepte van ons bedrijf s onderwatermodderpomp kan m bereiken, maar dergelijke onderwaterdiepte is niet de beste werkende diepte van dit soort pomp, dus zal het leiden tot de onbetrouwbaarheid van de werking van de verticale modderpomp van tijd tot tijd.

   De busspanning waar de motor zich bevindt is V. Door de ongelijke kabelspanningsdaling en belastingsverdeling is het ook mogelijk dat de temperatuur te hoog is door de lage spanning van de waterpomp.


Fanipol.Vortexpomp en pijpleidingpompWat zijn de gevaren van



   Drainage en waterinjectie met vacuümapparatuur: de zelfuitlaat van centrifugaalpomp is hetzelfde als de negatieve drukuitlaat van vacuümpomp, dus wordt de waterring vacuümpomp gebruikt voor uitlaat om de waterinlaat te bereiken.

Statistieken   Onderdompelbare modderpomp Gebruik ultrasone methode om te detecteren of er cavitatie in de dompelbare modderpomp is. Deze methode is vaak handig voor herdetectie. Zelfs als er enige ruis in de omgeving is, heeft dit geen invloed op de detectieresultaten. Daarom hebben veel pompen vaak betere meetresultaten bij gebruik.

   Het werkingsprincipe van de zelfaanzuigende pomp is om het pomphuis met water te vullen (of er is water in het pomphuis zelf) voordat de pomp wordt gestart. Na het opstarten draait de waaier op een hoge snelheid om het water in het waaierkanaal naar de volute te laten stromen. Op dit moment wordt bij de inlaat een vacuüm gevormd om de waterinlaatterugslagklep te openen. De lucht in de zuigpijp komt de pomp binnen en

efers tot de effectieve energie verkregen uit de vloeistofoutput door de pomp in eenheidstijd, d.w.z. het effectieve vermogen van de pomp: de vergelijking is PE= ρ GQH (W)= γ QH (W)

Fanipol.   Allereerst moeten we bij het maken van keuzes apparatuur met formele certificaten kiezen. We moeten vermijden dat we verouderde of inferieure producten kopen. En soms wanneer de pomp in gebruik is, moeten meerdere pompen parallel worden gebruikt of moeten standby pompen worden voorbereid.

   Het bovenstaande gaat over hoe de waterafdichting van Boshan dompelmestpomp te vervangen. Naast de waterafdichting moeten ook andere onderdelen van de pomp tijdig vervangen worden wanneer ze beschadigd zijn. Bovendien zijn sommige onderdelen van de pomp relatief gemakkelijk te beschadigen, dus we moeten ze regelmatig vervangen tijdens gebruik    Controleer of het vervangen moet worden.

   Volgens de gebruiker S vereisten kan de motor een verscheidenheid van beschermingsapparaten toevoegen, zoals waterinstroomdetectie en oververhitting zodat het product veilig kan werken voor een lange tijd onder ongunstige werkomstandigheden.

Copyright en kennisgeving:
1. De door UUUUUU getoonde VVVVVV wordt gepubliceerd door de gebruiker. Netizens zijn welkom om het opnieuw af te drukken, maar de herdruk moet het huidige webpagina-adres of het weblink-adres en de bron ervan vermelden.
2. Deze pagina bevat informatie van VVVVVV en de inhoud wordt gepubliceerd en geüpload door gebruikers. Deze website is niet verantwoordelijk voor de authenticiteit, nauwkeurigheid en intellectuele eigendomsrechten van de inhoud van deze pagina (inclusief maar niet beperkt tot tekst, afbeeldingen, video's) Deze pagina bevat informatie over het algemeen welzijn. Als u vindt dat de inhoud van VVVVVV illegaal of illegaal is, neem dan contact met ons op, we zullen deze zo snel mogelijk verwijderen of wijzigen, bedankt voor uw medewerking
3. Een deel van de inhoud die door gebruikers op deze website is geplaatst, is overgenomen van andere media met het doel meer informatie over te brengen. Dit betekent niet dat deze website het eens is met hun standpunten of de authenticiteit van hun VVVVVV bevestigt. De inhoud is bedoeld voor amusementsreferentie enkel en alleen. Deze website draagt ​​niet de directe en gezamenlijke aansprakelijkheid voor de inbreuk op dergelijke werken, verklaren hierbij!
Meer>vergelijkbaarnieuws

AlMatariyahNameadviserennieuws
AlMatariyahNameLaatste nieuws