ParaisoGeavanceerde fabriek voor kleine leidingenToepassing in de bouw

vrijgavetijd:2022-12-28 12:59:32 Post gebruiker:965HP113924865 Paginaweergaven:512

Kerntips:Paraiso, omdat de sterkte van het laspunt veel lager is dan die van het staal zelfLassen is ten strengste verboden tijdens gebru

omdat de sterkte van het laspunt veel lager is dan die van het staal zelf

Lassen is ten strengste verboden tijdens gebruik, en het gemakkelijk is om gebroken draden op de w te veroorzakenng punt tijdens het spannen. Wanneer de voegpijp circulaire wapeningsregeling goedkeurt zal zijn buigende straal niet minder dan keer van de diameter zijn. De kwaliteit van de stalen stoorkop van de voegpijp is niet direct gerelateerd aan zijn eigen kwaliteit, maar de overmatige sterkte zal schadelijk zijn voor de kwaliteit van de stoorkop. Daarom, wanneer u het storende hoofdanker kiest, moet u het in detail uitleggen aan de fabrikant in de bestelling.

Wanneer de pijp wegens ernstige verstopping niet kan worden aangesloten, moeten de volgende behandelingsprincipes worden gevolgd: wanneer het de eerste paal van een bepaalde brug is, moet de bouweenheid de detectiemethode wijzigen. De methode van de lage spanningsreflectiegolf of de meetmethode van de hoge spanningsspanning moet worden gebruikt en ondertekend door de toezichthouder. s vertegenwoordiger en de persoon die belast is met kwaliteitstoezicht vóór de uitvoering; In geval van pijpblokkering van een brug voor vele malen, moet de kernboorinspectie tijdig worden uitgevoerd. Veelvoorkomende problemen en antwoorden van voegpijp wat is de druk binnen de voegpijp?

ParaisoDe polymeerchemische voegingsmethode is van toepassing op versterking van zandgrondfundering, gordijnvoeging van damfundering, waterstop en lekkagestopping van ondergrondse techniek, versterking van modderige tussenlaag van damfundering en breukbreukzone. Er zijn vele variëteiten van polymeerchemische pulpmaterialen, waaronder epoxyhars, acrylamide (propionaat), polyurethaan (cyanogeen), lignine, enz. Acrylamide en polyurethaan worden algemeen gebruikt in chemische voegen van fundering. Acrylamidepulp is samengesteld uit hoofdagent acrylamide en verschillende toevoegingen. De viscositeit van de drijfmest is dicht bij water, en het heeft goede voegbaarheid. Nadat de drijfmest gestold is, is de gel ondoordringbaar en heeft een goede duurzaamheid en stabiliteit. Dit soort drijfmest wordt veel gebruikt in het voegen van fijne rotsscheuren en middelfijne zandlagen en dynamische waterlekkagestoppingsprojecten. Dit soort pulp heeft een bepaalde toxiciteit en vervuilt lucht en grondwater. De polyurethaanslibry is hoofdzakelijk samengesteld uit polyisocyanaat en polyetherhars, en dan gemengd met verschillende toevoegingen. Nadat de drijfmest in de formatie is gegoten,ParaisoVooruit kleine buis en pijpschuur, reageert het met water om polyurethaanschuim te vormen dat de fundering kan versterken en se kan voorkomenpagina en lekkage. Polyurethaanslibry kan worden verdeeld in water-oplosbaar en niet-wateroplosbaar. Het in water oplosbare polyurethaan kan mengbaar zijn met water en reageren met water om een waterige gel te vormen; Wateronoplosbaar polyurethaan is alleen mengbaar met organische oplosmiddelen. Polyurethaanslibry heeft een lage viscositeit, goede voegbaarheid, hoge steensterkte, veiligheid en betrouwbaarheid, geen vervuiling voor het milieu, eenvoudige verrichting en hoge economische voordelen.

Verschillende veelvoorkomende fouten in de installatie van voegbuizen hebben altijd veel problemen bij het gebruik van voegbuizen voor werk. Om iedereen in staat te stellen om de productie normaal aan de fabriek te leveren, hebben we speciaal de volgende fouten samengevat die zullen optreden bij het gebruik van voegbuizen. Als u problemen hebt in de volgende voorbeelden, weet u hoe u ze moet oplossen Het eerste punt is dat als de verbinding, mondstuk of bodem van de voegpijp niet stevig is verzegeld, deze tijdens de bouw wordt geblokkeerd door cementmodder. Op dit moment is het OK om de afdichting te controleren Het tweede punt is dat de verbinding tijdens installatie verkeerd is uitgelijnd of vervormd. Op dit moment moeten we weten dat het wordt veroorzaakt door het dunne materiaal geselecteerd. De bovenstaande twee punten zijn veel voorkomende problemen bij de installatie van voegbuizen die niet geschikt zijn voor de huidige locatie. We Onthoud deze aandachtspunten beter, zodat wanneer ze zich in de toekomst voordoen, we weten hoe we ermee om moeten gaan om een snelle oplossing te garanderen! De voegpijpverbinding of de pijpopening en de pijpbodem zijn niet stevig verzegeld, wordt de wapening vervormd of botst, waardoor de ontwrichting en vervorming van de voegpijpverbinding of de vervorming van de pijpmuur wordt veroorzaakt. De belangrijkste reden hiervoor is de selectie van dunwandige voegbuizen.

Krychaw.De belangrijke reden voor de stabiliteit van de voegpijpversterkte bodemondergrond is om het hoofdprincipe van de voegpijpversterkte bodembehandeling technologie verder te verifiëren. Het is om verschillende soorten voegpijpproducten insi te plaatsenDe verdeling van het interne spanningsveld en verplaatsingsveld van de versterkte bodemmassa wordt veranderd door wrijving en inbedding tussen de voegpijp en de omliggende bodemmassa, afhankelijk van de trekeigenschappen van de voegpijp of tussen de lagen bodemmassa.

De voegpijp wordt gebruikt als de pijp voor het voegen aan de onderkant van de paal. De test toont aan dat de draagcapaciteit van de gegoten-in-place paal behandeld met de paalbodemvoeging sterk kan worden verbeterd. Tegelijkertijd kan de voegingbuis ook als pijp voor de defecte wassen en voegingsbehandeling van de ongevallenstapel worden gebruikt. Op dit moment is het noodzakelijk om maatregelen te nemen om de pijp op de defecte positie te ponsen waar voegen vereist is. De classificatie van de voegpijp kan worden verdeeld in drie categorieën volgens de pijpmaterialen: de voordelen van de staalpijp van de staalpijp zijn dat het gemakkelijk is te installeren, en het kan worden gelast op het versterkingskader door elektrisch lassen, dat een deel van de versterkingssectie kan vervangen, en vanwege de grote stijfheid van de staalpijp Na het inbedden het parallellisme en de rechtlijnigheid kunnen in principe worden gehandhaafd. Op dit moment gebruiken veel grote-diameter gegoten palen staal als voegpijp. De prijs van staalpijp is echter relatief duur: stalen golfpijp stalen golfpijp is een beter voegingsmateriaal. Het heeft de kenmerken van dunne pijpwand, minder staal, ondoordringbaarheid, drukweerstand, hoge sterkte en goede flexibiliteit. Het wordt meestal gebruikt voor het naverspannen van gereserveerde gaten in voorgespannen structuren: wanneer gebruikt als voegbuis. Het kan direct worden gebonden aan deDe verbinding kan met een grotere golfkoker worden verbonden. Aangezien de balg licht is, is het erg handig om te werken, maar er moet aandacht worden besteed aan het recht houden van de as tijdens de installatie.

Wanneer de versterkte grond wordt belast, heeft de voegpijp een hoge binding met de grond, en heeft een wederzijdse inbedding effect met de grond, die betere trekprestaties toont. De trekspanning van de grond wordt overgebracht naar de voegpijp, waardoor de versterkte grond een treklid is, dat de spanning van de verticale richting naar de horizontale richting kan veranderen, de belastingspanning gelijkmatig naar een groot basisbereik kan verspreiden, de algemene treksterkte van de grond kan verbeteren, en effectief de spanningsverdeling van de bestratingsstructuur verbetert. De sterkte van verstevigde grond met hoge treksterkte is veel hoger dan die van niet-verstevigde grond, waardoor het draagvermogen van de grond aanzienlijk wordt verbeterd.


ParaisoGeavanceerde fabriek voor kleine leidingenToepassing in de bouw



Voordelen: Het is verbonden met speciale hydraulische tangen, vereist geen voorbereidingen buiten de bouwplaats vereist geen apparatuur, is handig en snel ( keer sneller dan de traditionele lassenmethode), is eenvoudig om de voegpijp aan de versterkingskooi te bevestigen, gewoon Portlandcement of slakken Portlandcement; Voor beton gemengd met vertraagde toevoegingen of met eisen inzake ondoordringbaarheid mag het niet minder zijn dan graden. Het uitgehard beton moet worden bedekt met plastic doek, en alle blootgestelde oppervlakken moeten dicht worden bedekt, en gecondenseerd water zal in het plastic doek worden gehouden.

Het is noodzakelijk om de selectie en configuratie van voegbuizen uitvoerig te overwegen, omdat er veel soorten compensatievoegen zijn en de juiste selectie is erg belangrijk. Alleen op deze manier kan het ontwerp van het leidingsysteem veilig, betrouwbaar en economisch zijn.?

Beheer van de industrieUit het onderzoek blijkt dat de wrijving tussen de voegbuis en de bodem ook sterk gerelateerd is aan het watergehalte en de compactheid van de bodem. De voegpijp zelf heeft een patroon, en is ook een raster als integraal geoversterkt materiaal, dus de wrijving tussen de voegpijp en het medium is zeer groot; De voegpijp heeft ook een grote treksterkte, en de versterking is stabiel en uniform, die goede resultaten in een korte tijd kan zien. Uit het experiment kan worden gezien dat de maaswijsteringsprestaties van de voegpijp beter zijn dan het strookversterkingsmateriaal, wat de stabiliteit van het project verhoogt; De voegpijp is vooral geschikt voor de bouw van hogesnelheidssnelwegen, omdat de werkingskracht van het heen en weer verkeer op de grond zeer groot is, en de voegpijp de spanning kan delen, de vervormingsmodulus van de grond kan verhogen, effectief de sterkte van de grond kan verbeteren, en het effect van het stabiliseren van het project en langdurig gebruik bereiken.

Er moeten passende maatregelen worden genomen om te voorkomen dat oppervlaktewater, uithardingswater en afval erin vallen. Indien nodig moet een kuip in de buurt van de post gegoten strip van de grondplaat worden geplaatst in combinatie met het ontwerp van het afvoersysteem van het keldervlak om de eindreiniging te vergemakkelijken voordat de voegbuis wordt gegoten. Wanneer geen waterstop vooraf wordt gebruikt, moet een put worden ingesteld, die volgens bovenstaande methode in de kelder kan worden geplaatst, of buiten als tijdelijke voorziening kan worden geplaatst. Meestal gebruiken we het waterdichte schema tussen de voegpijp en het wateroppervlak of daarvoor, en er zijn veel methoden voor de voegpijp om water vooraf te stoppen. Opgemerkt moet worden dat de ontwerpeenheid moet deelnemen aan de beoordeling van het ontwerp van de bouworganisatie van de kelder, om een volledig uitvoeringsschema van geavanceerde waterstop te bepalen vóór de opgraving van de funderingsput en het gieten van het kussen. Anders zullen de ontwerpwijzigingsvereisten alleen worden voorgesteld wanneer problemen vooraf worden aangetroffen waterstop tijdens de bouw, wat de integriteit en rationaliteit van het hele waterstopschema zal beïnvloeden.

Actiemechchanisme van voegpijp: de voegpijp is een flexibel materiaal. Onder de werking van bodembelasting is het een mechanisme van het verspreiden van de kracht op elke gatenriem en het vormen van een resulterende kracht.


ParaisoGeavanceerde fabriek voor kleine leidingenToepassing in de bouw



De voegpijp aan het spanende einde heeft goede verankeringsenergie en zelfverankerende energie. Grouting pijp wordt over het algemeen gebruikt voor het spannen. De voegpijp aan het spanende einde is samengesteld uit vier delen: clip, ankerplaat, ankerbasisplaat en spiraalversterking. De clip is het belangrijkste onderdeel van het verankeringssysteem. Het is tweedelig en gemaakt van hoogwaardig gelegeerd staal.

planDe voegpijp wordt gebruikt om de bodem van het hoefijzer op te vullen, de samenwerkingsspecificatie van de mal te veranderen en de samenwerkingsruimte tussen de lagere band en het hoefijzer aan te passen.

Het snelle snijapparaat in het gat van de ondergrondse voegbuis volgens claim , waarbij het snijdende roterende apparaat het snijblad en de katrol door een contactsleutel draait om de behuizing te snijden, en het snijdende roterende apparaat is een moersleutel of een tandsleutel.

Echter, niet alle voegpijpproducten kunnen dit effect bereiken. Sommige inferieure voegen pijpproducten falen niet alleen om het verwachte effect in gebruik te bereiken, maar hebben ook problemen zoals lage voegen efficiëntie,ParaisoOndersteun kleine buis, pijpbarst en pijpbuigen, die het voegen effect van de voegen pijp en de vooruitgang van het hele project ernstig beïnvloeden. De kwaliteit van het voegen effect komt van de selectie van hoogwaardige voegen pijpproducten. Shengpeng voegpijp is een goede keuze voor u om voegpijpproducten te kiezen vanwege zijn hoge sterkte, geweldige, eenvoudige verbinding en hoge kostenprestaties! Grouting pijp de voegpijp is een soort geosynthetisch materiaal gevormd door ultrasoon lassen,ParaisoFabrikant van holle ankers, dat is samengesteld uit een staalplastic samengestelde versterkte riem (ingebouwde hoge sterkte koolstofveerstaaldraad (spanningsmateriaal) en verpakt met polyethyleenhars (beschermend materiaal) en geplaatst onder rechte hoeken aan de vlakke lengte en breedtegraad. Het is een uitgebreid product van bestaande stijve wapening (vlakke staalstrip, geribbelde staalstrip, gegalvaniseerde staalstrip, roestvrij staalstrip, gewapend betonstrip, enz.) en flexibele wapening (polypropyleenstrip, plastic voegbuis, warp gebreide voegbuis, enz.). Vanwege zijn hoge treksterkte, lage verlenging (≤ %) kleine kruip, en sterk in elkaar grijpend en occlusief effect op de grond, kan het de zachte bodemfundering effectief behandelen, de laterale verplaatsing van de grond beperken, de ongelijkheden overwinnensettling van de bodem verbetert de draagkracht van de fundering aanzienlijk en verbetert de algemene prestaties van de fundering; Het kan wijd worden gebruikt in wegenbouw, spoorwegtechniek, vasthoudende structuur, damtechniek, waterbesparingstechniek en tunneltechniek; Het heeft een opmerkelijk beschermend effect en goede sociale en economische voordelen tegen sleuven en scheuren van stoep.

ParaisoBij de bouw van sommige voegbuizen, na de voltooiing van de bouw van het project, introduceert het volgende artikel de beschermende maatregelen die moeten worden genomen na de voltooiing van de constructie van de waterdichte laag van de voegbuizen. Voor verschillende technische ontwerpen, waterdicht en waterstop zal worden uitgevoerd gedurende het hele proces van het voegen van pijp totdat de terugvullende grond is voltooid.

Er moeten passende maatregelen worden genomen om te voorkomen dat oppervlaktewater, uithardingswater en afval erin vallen. Indien nodig moet een kuip in de buurt van de post gegoten strip van de grondplaat worden geplaatst in combinatie met het ontwerp van het afvoersysteem van het keldervlak om de eindreiniging te vergemakkelijken voordat de voegbuis wordt gegoten. Wanneer geen waterstop vooraf wordt gebruikt, die volgens bovenstaande methode in de kelder kan worden geplaatst, of buiten als tijdelijke voorziening kan worden geplaatst. Meestal gebruiken we het waterdichte schema tussen de voegpijp en het wateroppervlak of daarvoor, en er zijn veel methoden voor de voegpijp om water vooraf te stoppen. Opgemerkt moet worden dat de ontwerpeenheid moet deelnemen aan de beoordeling van het ontwerp van de bouworganisatie van de kelder, om een volledig uitvoeringsschema van geavanceerde waterstop te bepalen vóór de opgraving van de funderingsput en het gieten van het kussen. Anders zullen de ontwerpwijzigingsvereisten alleen worden voorgesteld wanneer problemen vooraf worden aangetroffen waterstop tijdens de bouw, wat de integriteit en rationaliteit van het hele waterstopschema zal beïnvloeden.

Zij moeten zoveel mogelijk als geheel in de fabriek worden verbonden. Als het nodig is om op locatie te verbinden als gevolg van productieproces, transportomstandigheden, enz., moet hete persvulkanisatie (voegpijp) of lassen (plastic voegpijp) worden gebruikt. Het gezamenlijke uiterlijk zal glad en glad zijn, en de treksterkte zal niet minder dan % van het onedel metaal zijn. De zogenaamde & quot; overlapping& quot; zonder enige behandeling is absoluut niet toegestaan. Alle soorten dwarsverbindingspunten van voegbuizen zullen worden gemaakt van toebehoren geproduceerd door onze nieuwe rubberproductenfabriek, om ervoor te zorgen dat de verbinding ter plaatse alleen in rechte secties tijdens de bouw wordt uitgevoerd. Flexibel materiaal met voldoende vervormingscapaciteit en goede hechting met beton.


Copyright en kennisgeving:
1. De door UUUUUU getoonde VVVVVV wordt gepubliceerd door de gebruiker. Netizens zijn welkom om het opnieuw af te drukken, maar de herdruk moet het huidige webpagina-adres of het weblink-adres en de bron ervan vermelden.
2. Deze pagina bevat informatie van VVVVVV en de inhoud wordt gepubliceerd en geüpload door gebruikers. Deze website is niet verantwoordelijk voor de authenticiteit, nauwkeurigheid en intellectuele eigendomsrechten van de inhoud van deze pagina (inclusief maar niet beperkt tot tekst, afbeeldingen, video's) Deze pagina bevat informatie over het algemeen welzijn. Als u vindt dat de inhoud van VVVVVV illegaal of illegaal is, neem dan contact met ons op, we zullen deze zo snel mogelijk verwijderen of wijzigen, bedankt voor uw medewerking
3. Een deel van de inhoud die door gebruikers op deze website is geplaatst, is overgenomen van andere media met het doel meer informatie over te brengen. Dit betekent niet dat deze website het eens is met hun standpunten of de authenticiteit van hun VVVVVV bevestigt. De inhoud is bedoeld voor amusementsreferentie enkel en alleen. Deze website draagt ​​niet de directe en gezamenlijke aansprakelijkheid voor de inbreuk op dergelijke werken, verklaren hierbij!
Meer>vergelijkbaarnieuws

AlMatariyahNameadviserennieuws
AlMatariyahNameLaatste nieuws